Ryhmät

Toiminnan Ilo tarjoaa toimintaterapiaryhmiä ja toiminnallisia ryhmiä, jotka suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteiden tai toiveiden mukaiseksi. Ryhmiä tarjotaan Kelan, Kymsoten ja muiden sairaanhoitopiirien, kuntien maksusitoumusasiakkaille sekä yrityksille, yhdistyksille,  palvelukeskuksille. Ryhmiä järjestetään vastaanottotiloissa tai asiakkaan tiloissa.

Kevään 2022 ryhmäpaikat ovat täynnä. Kysy syksyn 2022 ryhmäpaikkoja. Ryhmät alkavat viikolla 2.

Koululaisten maanantain 13.30-14.30 ryhmässä tavoitteena tarkkaavaisuus, toiminnanohjaus, sosiaaliset taidot lisäksi jokaisella kerralla motoriikkaa ylläpitävää toimintaa

Koululaisten  ryhmä kokoontuu tiistaisin 13.30-14.30 Tavoitteena tarkkaavaisuus- ja toiminnanohjaus- itsesäätely ja tunnetaidot

Koululaisten  ryhmä kokoontuu tiistaisin 15-16 Tavoitteena tarkkaavaisuus- ja toiminnanohjaus- itsesäätely ja tunnetaidot

Koululaisten  ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 13.30-14.30 Tavoitteena tarkkaavaisuus- ja toiminnanohjaus- itsesäätely ja tunnetaidot

Nuorten ryhmä kokoontuu torstaisin 14.30-15.30. Tavoitteena itsenäistymisen ja psykososiaalisten taitojen, minäkuvan tukeminen. Nuorien oma suunnittelu ja omat toiveet suuressa roolissa, ryhmäkerrat toteutuvat  osin toimitilojen ulkopuolella.

Yhdessä-ryhmä

Psykoterapia+toimintaterapia vanhempi-lapsi YHDESSÄ-ryhmä
Psykoterapia+toimintaterapia ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 15-16 Tavoitteena psykososiaalisten taitojen tukeminen, vanhemmuuden tukeminen. Psykoterapeutti Minna Helkalan ja toimintaterapeutti Sanna Lampisen yhteistyöryhmä.

Vanhempi-lapsi toimintaterapia ryhmä 4-7v
Torstaisin klo 16-17 kokoontuvat 4-7v lapsille yhdessä vanhemman kanssa sosiaalisten taitojen ja motoriikan harjoittelu ryhmä. Ryhmäkertojen välissä harjoitteet verkkokurssin muodossa.

KEVÄT 2022

Ryhmiä suunnitellaan yhteistyössä lähettävien tahojen kanssa!

Ryhmäpaikkoja täytetään ryhmiin, kysy paikkaa!

  • Tarkkaavaisuus+toiminnanohjausryhmä
  • Motoriikka+toiminnanohjaus+tarkkaavaisuus+sosiaaliset taidot
  • Tunnetaitoryhmä
  • Nuorten ryhmä
  • Vanhempi-lapsi toimintaterapia ryhmä (motoriset taidot)
  • Vanhempi-lapsi toimintaterapia+psykoterapia ryhmä
  • Ryhmiä mahdollista pitää puosilantie 2 lisäksi kouluilla (tähteen kadun koulu, viialan koulu, sarkolan koulu, kotikallion yksikkö)

Sanna on koulutuksessa: 3.-4.2., 3.-4.3., 3.-4.5. ja 24.-25.5.2022 tällöin ei terapiaa. Hiihtolomalla lomaviikko, ei terapiaa.

Aikataulut alustavat, muutokset mahdollisia ja asiakkaiden toiveet huomioidaan aikatauluissa. Ryhmään otetaan 3-4 ryhmäläistä, ryhmä alkaa kun ryhmäläisiä 3, vanhempi-lapsi ryhmiin 4-6paria. Ryhmiä perustetaan ja muokataan asiakkaiden ja lähettävän tahojen tarpeita vastaaviksi.

 

ryhmät